Miksi InHunt Law 2

Yrityksen ja sen eri toimintojen johtaminen on monimutkaista. Historiaan peilaten ei ole vaikea arvata, että kehitys jatkuu jos mahdollista, edelleen kiihtyvänä. Monet isot asiat kuten globalisaatio, digitalisaatio ja ylipäätään tekninen kehitys mahdollistavat suuria muutoksia mutta myös nostavat riskitasoja monissa asioissa. Näiden vaikutusten minimoimiseksi erilaisen sääntelyn määrä on kasvanut merkittävästi. Ja ei tarvitse olla suurikaan ennustaja väittääkseen, että tulevaisuudessa erilainen sääntelyn määrä on huomattavasti nykyistä suurempi.

Näiden asioiden riittävä hallitseminen ilman dedikoitua juridista osaamista voi olla melkoinen haaste. Ja haasteen suuruutta lisää se, että joidenkin riskien realisoituessa, lopputuloksena voi olla liiketoimintaan hyvinkin radikaalisti vaikuttavia seuraamuksia.

Tätä riskiä et varmaankaan halua ottaa. Monissa tapauksissa itse business on jo sinänsä riittävä haaste ilman, että sitä haastetta täytyisi vielä kuorruttaa juridisilla joko tiedossa olevilla ongelmilla tai mikä pahinta ongelmilla, jotka eivät välttämättä edes ole tiedossasi. Pahimmillaan yöunesi saattaa mennä pohtiessasi, että voiko tämä tietty asia johtaa seuraavaan vaiheeseen, joka taasen saattaa aiheuttaa toteutuessaan ison vahingon. Asioiden monimutkaisuus tuo usein tullessaan tietämättömyyden tunteen.

Ja juridiikkahan ei ole arvaamista, sääntelyn tarkoituksena on tuoda ennalta-arvattavuutta asioihin. Ja tätä varmaan yritysjohtajana arvostat. Varmuus juridisesta osaamisesta tuo lisävoimaa itse perusbusineksen pyörittämiseen. Ja jos kovasti riskiä haluaa ottaa niin sitten voi varmaan pyörähtää vaikka Vermossa. Siinä ei saa ainakaan asetettua firman tulevaisuutta vaakalaudalle.

Ja jos taas johtajana arvostat järkevää riskittömyyttä, siis sellaisten riskien välttämistä, jotka eivät ole tietoista riskinottoa, niin silloin varmasti arvostat näissä asioissa kumppania, johon voit luottaa. Me InHunt Groupissa olemme ansainneet asiakkaiden luottamuksen satoja ja satoja kertoja avainhenkilöiden rekrytoinneissa, jotka luonteeltaan ovat hyvinkin riskimielessä verrattavissa juridisiin ongelmiin. Tämän saman kovan luokan osaamisen ja luottamuksen haluamme tuoda käyttöösi myös liiketoiminnan juridiikassa.

Tehdäksesi elämästäsi edes hitusen helpompaa saattaa olla järkevää ottaa rinnalle kumppani, joka aidosti pyrkii helpottamaan elämää. Ymmärrämme yrityksen strategiaa ja täten myötäelämisemme on aitoa. Yhteistyö tarkoittaa todellakin yhteistä tekemistä. Tämän yhteistyö avulla haluamme olla poistamassa päänsärkyä ja mahdollistaa entistä parempaa tulosta liiketoiminnassasi.

Jyrki Hämäläinen