Kilpailukieltopaketit

Työnantajat

Kilpailukieltoehto työsopimuksessa on nykyään hyvin yleinen ja sen kaltaiseen ehtoon törmätään lähes kaikkien alojen työsopimuksissa. Kilpailukieltoehtoa ei kuitenkaan ole tarkoitettu työntekijän ammattiosaamisen rajoittamiseksi eikä sitä voida määrätä työnantajan jokaiselle työntekijälle. Huomioiden myös alati kiristyvän työlainsäädännön, työnantajien on oltava työsopimusten ja etenkin kilpailukieltoehtojen laatimisessa tarkkana, jotta työnantaja välttyy mahdollisilta myöhemmiltä epäselvyyksiltä.

Tarjoamme tästä johtuen työnantajille 500 euron (+ alv) kiinteään hintaan heidän nykyisten työsopimusten kilpailukieltoehtojen arviointia ja tarvittaessa lainmukaisten kilpailukieltoehtojen laadintaa.

Työntekijät

Oletko saanut työtarjouksen, mutta tarjottuun työsopimukseen sisältyy kilpailukieltoehto? Haluatko saada lakimiehen varmistuksen kilpailukieltoehdon lainmukaisuudelle? Hyödynnä tällöin kiinteähintainen palvelumme, jonka myötä tarkistamme ehdotetun kilpailukieltoehdon ja annamme siitä arviomme sekä tarvittaessa muutosehdotuksen.

Näin saat varmuuden siitä, että myös kilpailukieltoehto on lainmukainen ja kohtuullinen, jolloin voit rauhallisin mielin allekirjoittaa työsopimuksen. Palvelun kiinteä hinta on 250 euroa (sis. alv).